Instagram

Saturday, March 26, 2011

mereka pemenang "Dunia Ayu first GA"


ampun maaf sebab ayu terlambat post pemenang utk GA ayu yg berakhir 17 Mac ari tu...
ayu agak bz dgn test & assignment...huhuhu...
berikut adalah senarai pemenang...

tempat pertama :TIEFAZATIE 

tempat kedua : ADYSHARIZ 

tempat ketiga :FADWA DAUD 

tahniah kepada sumer pemenang... FYI ayu gunekan random.org utk cari pemenang...
harap kalian berpuas ati dengan keputusan ini...
hadiah akan ayu update kemudian...tak sempat lg nak snap...hehhee
kepada pemenang sile e-mailkan:
  • nama penuh
  • alamat
ke e-mail ni : ryu_shychomya88@yahoo.com
secepat mungkin !A.S.A.P

kepada yg gagal menghantar butir-butir di atas dlm masa seminggu, 
ayu terpaksa menggantikan dgn peserta laen yg mungkin bertuah...


kpd yg tak menang tu...
jgn benci ayu lak...hehehe...
adat la kan... ayu pun tak pnh menang pape sblm ni...
jgn serik utk singgah Dunia Ayu lg ye...
tentang segala cadangan dan komen yg diberikan masih dlm pertimbangan ayu...
huhuhu...tak sempat lg tak touch up blog nih...aih....:(

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

10 komen:

cikanna said...

tahniah bt pemenang

tiefazatie said...

wah!alhamdullilah..ifa bertuah..tq ayu!
ifa dh email ayu yaa..=)

pinkteddy84@gmail.com

fadwa daud said...

alhadulillah...thank s a lot dear..dah emelkan details dah:)
SYUKRAN!!!!:D

my shaizhar blog contest said...

tahniah semua..

terutama fadwa...

tiefazatie said...

tq n3 utk kamu..tq!

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/ada-juga-rezeki-ifa-hujung-bulan-nie.html

.:|kamaryeah|:. said...

congrats 2 all the winner~

Adyshariz said...

alhamdulillah..ada rezeki akak kat sini..macih tau

akak dah email detail

mama zakuan said...

tahniah semua...

mohd ridwan said...

Tahniah!!!!!

Hazrina Erin said...

tahniah kpd yg menang~sedih tak menang T_T

2leep.com