Instagram

Tuesday, April 26, 2011

Farid Kamil terjah aku! biar betik!

hari ni bangun pagi dengan muka memang mengantok giler! tido lepas subuh tadi sebab study kan...hehehe:p
tipu jer... dapat bertahan sampai kul 4 tu dah kira bertuah sangat dah tu!
then, macam biasa, lepas mandi, ngdap lappy dulu, rutin harian wajib! on fb, cek dulu mana yg patut, on blog plk... nak update cam tak de mud jer... lps tu rase cam dah lama tak usha shoutbox aku...ntah apa la org duk marah-marah aku kan....
sekali terbeliak biji mata aku! hah! biar betik! dia datang blog aku??? waaa...macam femes kejap rasenye...
nak tahu sape dia tu???

waaa....sapa tak excited tahap cipan kan...dah muka terbayang wajah kacak si Kasyah tu...cool...aku pun mula la berangan! rasa berdebar giler nak klik nama dia...tak sangka dia ada blog gak...waa...memang excited abes lah! tapi.....

teeettt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku kena tipu daaa!!!! nak tau sapa???? meh pegi sini

hahaha...padan muka kau ayu....!!!! excited je lebih!!!!!
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

muCux said...

hihihi. . . .aku pon kene tp xdew la excited sngt sbb taw tubelawak suke terjah blog aku guna nick macam2 :)

Sabihah said...

hehehe..^_^

-✿ Ayu ✿- said...

hahaha...kurang asam jawo btol si tubelawak nih! wat org excited jer...hehehe:p

HonEyBuNNy said...

hehe...

itu la..

selalu gak farid kamil terjah..ngeh3

2leep.com