Instagram

Monday, April 25, 2011

MatLuthfi Maniac!

semalam aku sampai kolej dalam pukul 5 pm. dari tangga bawah lagi aku dah dengaq suara budak-budak bilik aku. apa lah dorang buat yang riuh benor tu aku pun tak tahu lah. memang biasanya bilik aku bising. naseb tak kena komplen je lagi dari jiran sebelah menyebelah. hahaha... kami memang macam ni. hidup nak enjoy jer...ngeee~~~~

ok..back to the story! aku masuk bilik, masing-masing duk ngadap MatLuthfi rupanya!  hahaha...patut lah riuh sangat bilik 126 nih... ni pasal aku tengok vlog dia kat fb ari tuh. aku tak bape kenal dia sangat sebab biasanya duk tengok AnwarHadi je. huhuhu...

first time tengok vlog dia nih memang saket perut gak aku tengok kerenah dia. cara penyampaian yang bersahaja dan sempoi. berbeza dengan AnwarHadi yang lebih serius.

Sapa MatLuthfi ni sebenarnya???
  • Muhammad Luthfi aka MatLuthfi
  • 21 tahun
  • berasal dari Kedah
  • sedang melanjutkan pelajaran di Perth. Australia
  • bersekolah di SMK Kuala Muda sebelum berpindah ke SBPI Kubang Pasu dan sekarang dia di Curtin University!
  • hardfan of HUJAN!
dah kenal dia??? meh layan  vlog dia yang dah berpuluh kali aku tengok tapi still nak tengok lagi!


video



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

Encik Luncai said...

best vlog dia..walaupun byk sindiran tp ada msj tersendiri.

-✿ Ayu ✿- said...

yup! that's right! mmmg ade msj disebalik vlog die yg slumber tuh! thumbs up for him!

FiZaTiQA92 said...

sukasukasuka!!!! :)

2leep.com