Instagram

Sunday, May 22, 2011

"Free Header by Kei Seichi"


rasa macam nak tukar header tapi tak de idea nak buat macam mane...huhuhu... ade terpandang banner ni...so...jangan lepaskan peluang la kan...hehehe...
to encik Kei Seichi...harap permohonan ayu masih boleh dipertimbangkan...hehehe

  • saiz banner tu  850 x 350 macam yang encik Kei Seichi kot...sbb tak sure saiz yg ayu nak...hehehe
  • background die transparent
  • cuma letak DUNIA AYU jer...ikut kreativiti encik Kei Seichi la...
  • font die tak kesah... ikut kesesuaian yg rasa cun...hehehe:p color font PINK atau PURPLE
  • gambar encik Kei Seichi pilih la ikut mana yg senang nk crop...nak letak satu je pun xpe... letak 2 pun xpe...tapi tak nak 3...  tp encik Kei Seichi kena crop gmbr sy je ye... bkn gmbr kwn sy sekali...hehehe


  •  konsep header tu kalau boleh butterflies ataupun bunga-bunga...tapi tak nak serabut sangat...as simple as nice...hehehe...
  • boleh contact kat FB ayu...TUAN NOR HIDAYU
TERIMA KASIH ENCIK KEI SEICHI... hehehe...

p/s ; tak sabar tunggu header baru nih...waaa... excited!!!
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

Ain Atika Zailani said...

wahhhhh free je bagus tuh,,

-✿Ayu✿- said...

@Ain Atika Zailani
tau xpe...jum mintk header free rmi... masih dibuka lg...

Kei Seichi said...

thanks join...
saya dah contact kat FB...
check it out k...

2leep.com