Instagram

Monday, May 16, 2011

Lepas tukar ke gmail...sume hilang!

sejak aku bertukar ke gmail beberapa minggu lepas... aku perasan yang sume blog yang aku follow masa aku guna yahoo mail tu dah hilang...bila bukak dashboard je...KOSONG! aku ingatkan gmail aku ada problem ke... apa ke... so...terpaksa la aku follow balik mereka-mereka yang dah lama aku follow tuh... haih... penat tau nak cari sumer...  korang tak alami menda yang sama ke??? 

macam tadi... rasanya dah lama aku follow PINKY MOMMA ...tapi bila tengok balik kat page dia... rupanya nama aku dah hilang! aku rasa tak pernah pulak aku unfollow kalau aku dah follow! waa... jenuh la nak follow balik macam ni.... aku dah terlepas banyak citer-citer mereka... huhuhu... sabar je lah....

p/s : tengah packing-packing barang sebab malam ni dah nak balik Dungun... tapi sebenarnya tiket belom beli lagi nih...hehehe..berani mati betuk aku nih... sekali kena tiket habis...
hah !!! melalak  la ko kat situ... chow!

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

5 komen:

tikin said...

ciannye kne follow blik..pape pon,,sbr ea sis :)
btw,tengs follo blog buruk sy...T_T
tacim2..hihi..sy follo akak :)

-✿Ayu✿- said...

huhuhu...tau xpe...sian kan.... thanks follow sis gak...:p

QamaYaya said...

awk tak backup dlu ye blog yg awk follow??saya pn jd mcm 2 jgk...then saya bukak balik blog lme yg emel lama tu...terpaksa follow balik jgk...huhu sedey kn ;(

-✿Ayu✿- said...

kena back up dulu ke??? huhuhu...mane ayu tau...

-✿Ayu✿- said...

@QamaYaya

sedihnye bile sume dah hilang...huhuhu

2leep.com