Instagram

Monday, May 16, 2011

Mendung hari ni...semendung hati aku...

Alhamdulillah...dah dapat tiket nak balik malam ni...naseb baek ade...hehehe...
tapi kan...esok cuti la plk... kalo tau macam ni boleh stay satu hari lagi kat sini...waaaa!!!!
nak duk sini lagi...aku tak nak balik!!!!!

hari ni dah start kelas FAR 450... aku??? ponteng la...ngeh2... selamba jer... 
\tapi tak pe la...bukan selalu pun nak ponteng ni... kelas sebulan je... dalam sebulan lepas ni...belum tentu lagi aku akan ponteng... *** ayat azam untuk sebulan... nanti...HAMPEH!


lepas ni...entah bile lagi nak jumpa kan... bulan 12 tu pun...belum tentu lagi...waaaa!!!!

sorry...entry mengarut campur meroyan nak balik Dungun malam ni...
semoga perjalanan malam ni selamat...Amin....

Dalam hati dah mula hujan rintik-rintik...malam ni macam mana???
ribut la...:(
❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

Azree said...

Sabar eh..

;)

2leep.com