Instagram

Wednesday, May 18, 2011

Semakan Keputusan Peperiksaan Matrikulasi sem 2010/2011 ~ Tahniah MOK!!!

Yu...result kuor ari ni... tolong r tengok eh...pahtu kabo ke aku...jangang kabo ke cek agi... hehehe
baru aku teringat hari ni result program matrikulasi dah kuar... naseb adik bongsu aku text suh tengok kan dia punya....aku pun dah terlupa... hehehe... di atas adalah dialog adik aku yang sengal ye...

jenuh jugak la aku nak cari mana nak check result tadi... naseb ade blog yang update pasal nih...
nak cek boleh terus ke SINI  

sekalung tahniah buat adik aku sorang nih...walaupun dia ni anak bongsu...tapi dia macam kakak aku sebenarnya...hehehe... result dia pun boleh tahan... tak macam kakak dia nih...hehehe...:p



adik aku amik program perakaunan macam kakak dia ni jugak  dekat KM Gopeng, Perak. setiap kali aku balik rumah...dan kebetulan dia tengah cuti... mula la dia interview aku macam-macam pasal akaun nih... aku ni bila dah ada percanggahan dalam bahasa...maksud aku, dia kat sana pembelajaran dalam bahasa Melayu tapi aku kat sini pemebelajaran dalam bahasa Inggeris... aku mula keliru untk mengajar dia...huhuhu...
nasib dia ni kira terror jugak boleh betulkan kakak dia yang dah tergeliat dengan bahasa nih...hehehe

apa-apa pun... to my MOK... Tuan NurAkmaliana.. good job!!! aku bangga ada adik macam mung!!!! hehehe


Adik lagi besar dari kakaknya...hehehe:p



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

^ Uncle Syaf ^ said...

kak long, blogspot sabotaj butang follower uncle lah...ha3,

ce try tutorial yg uncle bagi tu ok :)

^ Uncle Syaf ^ said...

baik..comel kak long...trimas follow uncle...nk jajan tak? uncle belikan sebagai hadiah...ha3

-✿Ayu✿- said...

@^ Uncle Syaf ^
hohoho...sama lah...kak long pun kne sabotaj gak...

-✿Ayu✿- said...

@^ Uncle Syaf ^

jajan jer??? ala...x gentle la uncle... kata gentlemen... hehehe...:p

SyafzMagz.com said...

tahniah untuk kejayaan adik bongsu ayu... :)
nanti dia nak sambung kat mana?

SyafzMagz.com

-✿Ayu✿- said...

@SyafzMagz.com
huhuhu...tq... ntah la die nak masuk mane...dah apply... tgu je la die dpt twaran mane nt... InsyaAllah...rezeki die ada kat mana2 nt...

2leep.com