Instagram

Monday, June 20, 2011

i feel nothing...mane pegi semangat ku yg hilang~~~

tinggal lagi tak sampai 12 jam aku akan hadapi final FAR 450... tapi apa yang aku tengah buat sekarang ni??? NOTHING!!!!!
apa nak jadi la dengan aku nih... malam ni tak da semangat langsung nak study... 
kalau ikutkan ada 2 chapter lagi...
increasing in share capital & disposal of share capital 
aku belum khatam lagi... tapi... aku tak da mood langsung nak study nih!!!! 
erghhh... tolong lah... 
jangan jadi macam ni... dah la killer paper... 
jangan buat keje giler AYU!!!!! 

to my dear STUDY MOOD...plz come to  me~~~ i need you right now~~~~!!!!!!

YA ALLAH>>>>PERMUDAHKAN AKU ESOK>>>>AMIN.....


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

amniey91 said...

gud luck ye...semangat2..:D...

-✿Ayu✿- said...

@amniey91
huhuhu...mmg takde mood la nk study mlm ni...x tau la nape...huhuhu

Syahirah Suhaili said...

guluck dear! chaiyok2! mesti boleh punye :D

-✿Ayu✿- said...

@Syahirah Suhaili
huhuhu...tq dear...

2leep.com