Instagram

Saturday, July 23, 2011

anak angkat aku yg jadi mangsa...:(


kesian anak angkat aku... 
skang ni tengah menderita kena jangkitan paru-paru... 
ini sume kerana kelalaian doktor diagnos penyakit sebenar... 
kesian yasmin... sory min...
ibu jauh nak jenguk yasmin...huhuhu...

mula-mula min cuma demam dan batuk je... 
sya dah bwk g hospital hari ahad dan doc cakap 
cuma demam dan batuk-batuk biasa jer... 
lepas makan ubat dia akan okay...
2,3 hari lepas tu... demam dah ok... tapi batuk still tak ok...
makin teruk adalah... sya dan suami pun bawak min pegi check doc lagi sekali...
then, doc ckp ada jangkitan kuman dekat paru-paru dia...
kenapa mula-mula pegi check tu doc tak check betol-betol????
kenapa buat sambil lewa je????
huhuhu...kesian yasmin...

ibu mana tak sedih tengok anak kecik yang baru 8 bulan jadi macam ni...
walaupun bukan aku yang jage dia... dia anak angkat aku... 
ibu nak jenguk yasmin!!!!!!!!!!!!!!!

ibu doakan yasmin cepat-cepat sembuh ye...
InsyaAllah...ada peluang nanti ibu pegi jenguk Yasmin... :(



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

Sheeszshira Shiraz.... said...

Shiraz doakan semoga adik Yasmin cpt sembuh erk...
Nnt dh sihat pergi babap doc tu...

-✿Ayu✿- said...

@Sheeszshira Shiraz....
huhuhu..tq... nk je babab doc tu...

Misz Lola said...

semoga min cepad sembuh ye sis .. lola doakan supaya min elok2 je lepas ni .. sian min .. huhuhu

-✿Ayu✿- said...

@Misz Lola
hhuhuhu...tq... Amin... semoga min cpt sembuh...:(

2leep.com