Instagram

Saturday, August 20, 2011

Doodle request l Aimi Adilah



doodle lagi!!! request dari Aimi Adilah...
cik Aimi pun tak bagi detail untuk doodle cam mane yang dia nak...
dan oleh kerana blog cik Aimi cam sedikit gloom jer...
ayu nak cik aimi more ceria...
so... i created this one for her...

greeny kan... hehehe...seorang pencinta alam...
nampak ceria kan warna nih...
sebelum ni ayu banyak gunakan warna pink...purple... and merah je...
bermain ngan hijau pun segarkan mata jugak...
ngee....
harap cik aimi suka dengan doodle ni...

dan gift untuk cik aimi... header yang tak seberapa...:p

hope you will like this!
tak nak sedih...ceria-ceria selalu yep!

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

8 komen:

aimi adilah said...

syg ayu sgt2..... :) xoxo...muah muah muah.... ingt kn xdpt...ahahhahhahaha

mekaseh ayu..... muah....!!


terlampau happy nie... :)

-✿Ayu✿- said...

@aimi adilah
hehehe...Alhamdulillah klu aimi suke... ayu dah boleh senyum smpai tinge!!!

aimi adilah said...

ayu.. kite nak...kite nak... ayu make over blog kite... ikut r cm ner pon kite xksa.... :) free kn hihihi =D

-✿Ayu✿- said...

@aimi adilah
hehehe...opkos la free sbb tu ayu offer... nt pm kan ayu email n password blog dkt link fb yg ayu dh bg tu ye...

Miss A said...

cik ayu,thank you sudi make over blog kembar sye.hehe sye tumpang happy utk die :)

-✿Ayu✿- said...

@Miss A
hehehe...ayu buat ikhlas...

aimi adilah said...

wah2 kembar.. bodek ye... cik ayu nie kembar aimi.. name kami sme.... AIMI...:)

-✿Ayu✿- said...

@aimi adilah
hehehe...ayu tau...dah siap godek2 blog korang...heheh

2leep.com