Instagram

Thursday, August 25, 2011

make over blog Puteri Katak!



Alhamdulillha...siap jugak edit satu lagi blog... milik Cik Puteri Katak.. 
sape la si putera katak yang bertuah dapat memiliki puteri katak ni ye...hehehe

susah jugak nak edit blog PK...sebab semalam try banyak kali nak edit sikit-sikit je ingatkan...
tapi selalu error...so..aku decide nak tukar the whole template...dan dia pun bagi jugak...
dan setelah hampir 2 jam bertungkus lumus...akhirnya... siap...jugak... dan aku puas hati dengan hasil ni...
*erkk...masuk bakul angkat sendirik!

semoga cik PK suka dengan hasil yang buat nih...
kalau nak tukar pape bagitahu yep...

* p/s : demam dah mulai ok... hidung dah tak buat hal lagi...dah tak de irama sumbang tu lagi...hehehe... tapi ada masalah lain pulak nih... DOODLE yang org request tu belum siap lagi!!! waaaaa...!!!! 

KORANG SABAR YE.... ngee~~~

macam seronok pulak edit-edit blog nih...nanti buat service edit blog la plk... agak-agak dapat sambutan tak???? hmmm~~`:p

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

puteri katak said...

mmg suke sgt ngan blog bru..hehehe..thanx..ase cm xckup jep nk ckp thanx ni..waaaa

p/s : klu nk wat srvice edit blog 2,,PK skong!! ehh ehhh!!! terover plak kite~

nUrFaNuFaZ said...

awak2...cik ayu..hehe..ley x tlg edit blog sy jgk??sy private blog, sbb buruk sgt2,xau nk edit cmne...blh x? kalo blh reply kat fb sy neh2? sutera purple (fb) thanks a lot..cntik blog awak

2leep.com