Instagram

Saturday, September 17, 2011

siap makeover rumah Echa...!



Alhamdulillah...siap jugak makeover blog Echa Rahman...
hehehe...sebenarnya memandai je aku edit sebab aku ada buatkan doodle + header untuk echa...
dan echa pakai header tu...tapi header tu senget... sebab saiz blog tak sama...
aku jadi tak puas hati...so... aku volunteer nak editkan blog dia...

hehehe...dan hasilnya... pegi tengok sendiri eh...
tak pandai sangat nak buat yang gempak-gempak...
biasa-biasa je boleh la...ngee~~~

dan apa yang aku buat skang ni...
bagi doodle free dan edit blog free bukan untuk mengharapkan apa-apa...
aku buat ni untuk suka-suka jer...
dan seikhlas hati aku...

to echa...harap echa suka dengan hasil ni...
keep blogging yep!
semoga berbahagia ngan Mr.Soldier tersayang...

monolog dalaman : Echa dah dirisik pun... tunggu masa je nak bertunang...
Encik Mok!!!! bila nak risik honey pulak!!!!
nak jugak dirisik jugak!!!! 
waaa...!!! jeles...:(



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

cik hijau purple VS nur faie said...

kaka ayu nak tunang ?
congrats . .

-✿Ayu✿- said...

@cik hijau purple VS nur faie
eh...lmbt lg la dik...huhuhu

Atiqah Wadiah said...

toooomeyyy<3
guna photoshop ek?

-✿Ayu✿- said...

@Atiqah Wadiah
hehehe...yup! guna photoshop...:p

2leep.com