Instagram

Monday, September 19, 2011

.mendoakan yg terbaik buatt adik tersayang.

baru kejap tadi hantar adik kesayangan aku naik bas...
Alhamdulillah...dia dapat tawaran untuk further study kat 
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)
adik kesayangan aku ni lepasan matrikulasi...
dan berbekalkan keputusan yang dia dapat tu dia mohon la UPU hari tu...
tapi maybe bukan rezeki dia agaknya...
dia tak dapat...so...terpaksa buat rayuan...
dan 17 Sept result dia kuar....

actually masa isi permohonan rayuan tu... 
tak ada pun pohon ke UTHM nih...
tapi nak buat macam mana...
tuah  ayam nampak dikaki...
tuah manusia...sapa yang tahu kan...



malam ni bertolak ke Melaka naik bas dengan bonda...
abg ipar nak hantar...
nanti bulan depan nak konvo adik yang laki pulak...
kalau bukan sebab tengah keje...
nak je aku ikut gi Batu Pahat...
huhuhu...naseb la Mok... dapat belajar jauh dari family...
walaupun mung jeles dengan aku yang belajar dekat je ngan family
 ***aku yg jeles ngan ko sebenarnya...:p

kalau ada rakan-rakan blogger yang sesama belajar dekat UTHM tu...
tolong la tengok-tengokkan adik ayu ni ye...
tengok je la... kalau dia nakal tolong report kat ayu...
nak pasang spy nih...hehehe:p

to Mok...-----> panggilan kami untuk adik bongsu tersayang...
jaga diri molek kat tempat orang...
jauh dari family...tapi aku tahu mung buleh jage diri...
jauh dari family...tapi sedara mara kita ada sana...

do your best for your future...


huhuhu...tak ada dah...si Mok yang boleh aku buli suh basuh baju...
kemas rumah... buat itu...buat ini... huhuhu...sedih plop mok...

walaupun  dia SENGAL... tapi aku sayang dia...


kami yang terlalu menyayangimu MOK!


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

aimi said...

pna g uthm nie.. ayah kne bagi ceramah kt bdk2 yg bru msk :)

u dy sgt best... tp blajar best atw x xpasti pula.... tp blajar mner2 pon smeua ny sme je :)

-✿Ayu✿- said...

@aimi
btol2...blaja kt mane pn same je...janji ade usaha...;p

ijA said...

yup..semua universiti , kolej sama je..pernah lalu je depan uthm...weeee..

shafiqabdshukor said...

prnh g amik gmbr kawan konvo..
best..
ad replika kapal terbang..

cube tgk ni.
http://duniamohdshafiq.blogspot.com/2010/10/budak-baru-belajar-2-version-2.html

-✿Ayu✿- said...

@ijA
igtkan blaja kt sane jgk...heheheh

-✿Ayu✿- said...

@shafiqabdshukor
tahun bile la nk smpai sane...huhuhu

2leep.com