Instagram

Saturday, October 01, 2011

jahanamkan belog sendiri! yeay!!!




yeay!!! seronak rasa dah berjaya jahanamkan make over belog picisan nih...
dah tak ada lagi header yang gabak... menonjolkan muka tuan punya belog...
cuma tinggal tulisan yang simple mimple jer...ngeh...ngeh...

sebelum ni belog agak seperti kanak-kanak riang dengan warna-warna yang macam-macam...
tapi oleh kerana tuan punya belog sedang cuba untuk BERUBAH...
belog pun kena la berubah jugak...
kena support tuan dia! hehehe... 
***belog ni kena paksa sebenarnya...:p


sekarang belog nih semakin ayu simple dengan cuma warna pink yang memenuhi ruang...
*** walaupun tak berapa suka pink..tapi...
tak tahu la kenapa still tak boleh lari dengan pink...huhuhu...
dengan belog berwajah baru...
tuan punya belog pun kena bersemangat baru...
untuk teruskan angan-angan tuh...
Amin...
entah bila la nak tercapai pun tak tahu...hahaha...

monolog dalaman...
perlukah tuan punya belog belajar mekap???
belajar pakai shawl???
belajar pakai heels???
belajar... jadi ayu sket???
sila bagi jawapan!!!!!
***meroyan tak sudah...!

btw...enjoy my brand new belog yep!

tinggal kenangan...:(





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

20 komen:

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ehehehe! mmg santek belog ayu!!! dengki lah! ahaha

-✿Ayu✿- said...

@♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥
hahaha...tak perlu dengki la tiha... biase je... belog tihe lg cun!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

kemas jer belog ni :)

Wyna Nubies said...

As Salam,

blog ni tetap nampak CUN SAJA!!

-✿Ayu✿- said...

@♥NuR SyAFiQah♥
ayu still nmpk serabut la..huhuhu...

-✿Ayu✿- said...

@Wyna Nubies
wsalam...hehehe...ye ke?? tq..~~~

Miss Nadya said...

cantik blog ni..:)

-✿Ayu✿- said...

@Miss Nadya
eh...biase2 je...hehehe

merahitujambu said...

wah..makin sweet laa blog dia

-✿Ayu✿- said...

@merahitujambu
hehehe...mane ade...ngee~~~

KuNanGKuNanG said...

cun3x...suka blue bird2...:)

-✿Ayu✿- said...

@KuNanGKuNanG
hehehe... tu twitter bird...:[p

SoLy SoLicious said...

newest is better...:) like sejuta kali

ILA HonEyBuNNy said...

pink la lawa.....

cantik..hehe..;)

Prasetyo said...

Mantap sangat ni artikelnye. Jgn lupa komen balik ke blog saye disini

Awatif Azizi said...

simple tapi still lagi cantek.. :)

El-Janna said...

comel je blog ni^^


hu sekali sekala bergaya penting tu kita ni perempuan rugi tau^^

ZaNa aDieyZa said...

sweet betul blog ni.. suka sgt.. pink mmg sweet! so automatik blog ni pun sweet..

2leep.com