Instagram

Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER




lama dah tak bersegmen dengan Abg Ben nih... merehatkan diri sementara...
Abg Ben nak ajak kita berkenalan dengan rakan-rakan blogger yang lain...
macam dekat Rakan Blogger Klik 1 Malaysia ni... *** pomot sket...hehehe

Dunia Ayu adalah blog peribadi yang simple...
time tuan belog rajin...ada lah entry dia...
time tuan belog malas... entry adalah berkisar tentang 
tutorial, request atau freebies untuk rakan-rakan blogger...

mula-mula berbelog hanya untuk diri sendiri asalnya...
tapi lama-kelamaan blogging ni boleh mendatangkan kebaikan untuk orang lain...
medium untuk menolong dan membantu sesama manusia...
berkempen...
dan sekarang Dunia Ayu bukak service untuk mengedit belog...

idola Dunia Ayu dalam dunia blogging adalah si gedik, si comel dan si manja... 

to those yang sudi menjejakkan kaki di Dunia Ayu...
thanks a lot... for coming here... and please...
jangan lupa tinggalkan jejak anda yep!
ayu pun nak berkenalan ngan korang jugak!!!!





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

17 komen:

Ku Azhar said...

waaa..slm perkenalan :)

-✿Ayu✿- said...

@Ku Azhar
hehehe...salam perkenalan...

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Mira Adzlia said...

~nice blog dear...slm kenal...da follow cni :)

My Name is Mar said...

Hohohohoho!
Jenuh nak melawat semua kat senarai nuh.. Nek gila diwatnya.. Hohoho!

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

MiNaH nGokNgEk said...

salam singgah.....thanks sudi singgah blog sy =)......salam kenal dari sy

dyla atsuya said...

sye dtg menjengah dri segmen yg sme..
btw,nice blog...=)

wanie wonek said...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

masz86 said...

Salam kenal... membalas kunjungan dr segmen yg sama...

Izzan Zain said...

singgah nak bace n klik mane yg patut

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

2leep.com