Instagram

Sunday, November 13, 2011

30 Day Challenge # Day 5


hari ke-5 setelah tinggalkan challenge ni beberapa minggu...huhuhuh..

status anda ? relationship anda?

owh...soalan cepu tak cemas yang aku tak cemas pun...
hehehe... status aku skang????

in a relationship with....
*
*
*
*
mahal tau kete nih... bukan main lagi aku usha-usha...
terpaksa compete dengan beberapa girl untuk dapatkan dia...
**** JOKING!!!!

yes!!! i'm in a relationship...dengan pemilik kete di atas tu...
kete mainan je tu... bini no.4 dia.. biasa lah...
bini muda katakan..mesti lah dapat attention lebih...*** jeles di situ...hehehe:p

siapa spemilik kete tu?
nak kenal ngan dia...? ngeee~~~
tengok muka je tau...tak boleh berkenalan...! *** bodyguard dah marah...ngeee~~~

Love him so...much!
doakan kami berkekalan...Amin...

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com