Instagram

Tuesday, November 15, 2011

dapat surat peguam dari CELCOM...



lepas cerita aku kena sabotaj dengan CELCOM hari tu...
aku biar macam tu je bil-bil Celcom yang sampai tiap-tiap bulan kat rumah...
jumplah bil tu dah mencecah RM379.80! aku memang tekad tak nak bayar!
sumpah aku BENCI CELCOM giler-giler!!!!! ***hambek ko siap bold lagi!

last-last semalam aku dapat surat peguam dari MAJID & Co...
bla...bla...bla...bla...
malas nak taip dia tulis apa kat dalam tu...
pendekkan cerita aku perlu bayar bil tu dalam masa 14 hari kalau tak tindakan lanjut akan dikenakan...
haihhh.....!!!!!!

aku memang GERAM GILER!!!! dengan CELCOM!!!!!
rupanya macam ni la caranya CELCOM menganiaya orang!
tak patut tahu tak CELCOM?????!!!!!!!!!!!!  
arghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

memang menyesal giler-giler aku amik pack free Celcom tu!
kalau tak semua ni takkan jadi!!!!
skang ni tak pasal-pasal melayang duit aku untuk benda yang aku tak pakai!

aku nasihatkan pada korang...
kalau la ada promoter CELCOM yang SANGAT bermurah hati nak tipu bagi pack free...
jangan lah amik...buat tak tahu je... tak pun korang cakap je...
"tak nak la...nanti kena tipu..."
biar terasa orang tu...!

skang ni aku tengah duk pikir ni...
mana aku nak cekau RM379.80 nak bayar ni!
*** sememangnya aku tak sanggup untuk bazirkan duit bayar yang tak sepatutnya aku bayar! 
aku tak guna pun!!!!!!
HELP ME!!!!!!!!!


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

17 komen:

shiema sufian said...

kawan shiema pon pernah kene on the same kes. haihh, geram betoi ngan celcom.

Are_Rull said...

sbrla je la..sy pn da prnh dpt surat tu..tp cpt2 setel..mnyesal gak gne celcom bb nih..huk3

Yana Houry said...

ayu!!! akak pun penah alamai bende yang same..tapi ni sim kad celcom..dah la baru lepas kawen mase tu..melayang 200 lebih!!! tension btoi! tros potong nama n tukar maxis..celcom memang bangang!!

-✿Ayu✿- said...

@shiema sufian
tau xpe...benci giler ngan celcom!

-✿Ayu✿- said...

@Are_Rull
tu la...nk cpt2 setel...tp ssh la..cm mane nk dpt duit...byk gk tu...

-✿Ayu✿- said...

@Yana Houry
ayu mmg asalnya pki maxis pn kak...tp suka tok nenek dia je tukar jd celcom...!grrr!!!!

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

celcom memg biol.. suami dlu prnah kena.. memg silap diorg tp kta yg kna bayar.. jgn layan promoter sb dorg bknnya btol pn.. sb skali diorg dpt plagan diorg dpt komisyen..kalo nak bli bli kat syarikat dorang

merahitujambu said...

pergi cel centre ty napa x guna leh jadi cmtu..x pasal2 je..cian

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

bukan celcome je buat peel cam ni bila kita sebotaj x nak bawa antar lawyer letter..akak pun sama tp kes melibatkan maxis..dia caj berukbad dekat 500.oo hengget..skang kena pulang berukband n bayar balance bill tertunggak..kalau x tiap2 hari lawyer tu call..benci !!

Munnafendy said...

me pun pernah kena.bodo btul maknyah yg pomot menatang ni dulu!

Miss Nadya said...

sabar2..nad tak pernah kene dari celcom tapi kene dengan digi..:)

new entry ::

1. Buffered Earnings #7
2. Doodle
3. Kerana Kucing

Cik Cura said...

teruknya celcom
nak tipu pun agak2 lah.. ishhh

eyka ka kecil said...

sama je celcom dengan maxis . . suka tipu duit orang . . apa yang boleh buat . . sabar je kak ayu . .

::♥ amira bahardin ♥:: said...

asal jd smpy g2 skali,,teruk nguh,,mmg gilerr arrr!!!!! sabO ea ayu,,urmm

javalava89 said...

lemon pun kena gak ngn CELCOM nih...
kena bayar sampai RM573...gila siot..

javalava89 said...

lemon pun kena gak ngn CELCOM nih...
kena bayar sampai RM573...gila siot..

Are_Rull said...

pendek kata..sumer line sumer org da prnh kena..kebnykannya lah..mxs,digi,clcom..aish!!

2leep.com