Instagram

Thursday, December 15, 2011

jemput la datang wedding ayu nanti ye...:)

satu lagi keje dah siap...
D.I.M wedding invitation card...
dah terlanjur ayu menyebut ni...
ayu nak jemput la sume blogger dan follower setia ayu ke
majlis perkahwinan ayu tahun depan ye..


ni kad nya...sorry la... nak hantar dekat semua memang tak mampu la kan...:)



err... tapi nama lain kan dekat kad tu...hehehehehe

actually... ni invitation kad untuk bakal kakak ipar ayu ...hehehe
she ask me to create her wedding invitation card...
kan ayu pernah cakap hari tu yang ayu ada projek D.I.Y wedding invitation card...
so.. ini lah hasilnya... hehehe...
encik Mok la ni pandai-pandai je suggest nama ayu kat kakak dia...

so... penat pikir idea nak buat macam mana...
ayu terfikir untuk letak doodle dekat situ...
boleh la walaupun tak cantik mana...
bak kata Encik Mok..
" ada originality dia..."
hehehe...LOVE u encik MOK!

2 minggu lepas terbang ke Melaka...
walaupun tengah demam time tu...
terketar-ketar duk dalam bas... 
kuatkan jugak demi encik MOK...hehehe...

hari Ahad tu pergi bertapa dekat umah encik MOK siapkan D.I.Y card nih...
tapi yang still dalam draft lagi.. belum finale lagi masa ayu buat tu...
2,3 hari lepas baru print lepas bakal kakak ipar ayu edit-edit sikit lagi...
ayu pun tak tengok lagi rupa dia macam mana..

minggu depan nak fly ke Melaka lagi...
kali ni nak spent time ngan encik MOK jer...
hari tu pergi rasa kejap sangat... 
tak sempat sangat pun nak spent together-gether ngan encik MOK...
jumaat pergi batu Pahat hantar lappy adik...
Sabtu tu je kuar kejap... 
ahad pergi umah bakal mertua...
isnin dah balik...:)
huhuhuhu...

so... apa pendapat korang tentang D.I.Y invitation card neh..
agak-agak boleh buat duit tak???
hehehehe...





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

22 komen:

Aisy Nasiha said...

mestilah boleh bt duit kalau kreatif..skrg dh makin ramai yg suka kad yg lain dr yg lain.. tempah mcm ni tentu dpt sambutan..

AQILAH ALIAS said...

wow..cnteknyee kak.. (: i like

-✿Ayu✿- said...

@Aisy Nasiha
hehehe...nii ayu cuba2 je kak...

-✿Ayu✿- said...

@AQILAH ALIAS
hehehe...biase2 je la...:)

fazzlim said...

ctik la kak..
serius mmg ctik...
fazz ske...cti sgt2 la kak..

-✿Ayu✿- said...

@fazzlim
cantik or comot...hehehe...btw...tq!!!

Munnafendy said...

ada bakat rupanya eh.. =)

-✿Ayu✿- said...

@Munnafendy
ehehe...bakat yg terendam...

aimi said...

wah2 cik ayu mkin hbt skrg =) hihihihihih

chntek2

dwaty said...

cantik la ayu....

boleh buat business ni...

nanakimie said...

comey,kreatip bangat:) nati buka la bisnes design kad kawen...msti rmai order:)

zatiey said...

engtkan ayu yg nk kwen td..hehehe..

cantik lah..kreatif lah ayu..

-✿Ayu✿- said...

@aimi
aaa??? hehehe... xde la hebat mana pun...ngeee~~~

-✿Ayu✿- said...

@dwaty
nk tempah ngan ayu ke??? hehehe

-✿Ayu✿- said...

@che-a/atiah
mcm ayu kn...hehehehe...***masuk bakul tolak sndiri!

::CIK LYNN:: said...

cantik!!! =)

FarHANa aZwA said...

comelnyer....

::tHe sHaDoW:: said...

lawolah sis

::mak incik:: said...

ala2 comelnye... nanti boleh tempah.. tapi lambat g la.. hak3....

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

cantik la ayu!! seyess....

2leep.com