Instagram

Monday, February 27, 2012

.Sape nak bawak ayu???




sumpah ayu bosan giler dah ni...
bila makin dekat nak habis ni... ayu jadi makin malas nak buat keje!
urghhhh!!!!!!!!!!! tolong!!!!!!!!!!!!!

Audit report AAc ni ayu kena siapkan sebelum ayu tinggalkan MaaCo ni...tapi...
AYU DAH BOSAN!!!!!! DAH MALAS!!!!

dah bosan tahap dewa ni!
macam mana nak siapkan report ni tak tahu lah...
dah lah owner dia tuh cerewet!
grrrr!!!!!~~~~!!!!!!

habis je keje ni plan nak pegi jenjalan...
nak gi KLumpor... tapi.....
5 Mac dah start kelas... 4 Mac dah kena pegi Dungun...

hati ni nak sangat pegi...
dapat pegi Melaka pun jadi la...
nak enjoy-enjoykan diri...
tensen selama 8 bulan kat sini...
Tuhan je yang tahu...huhuhuhu...

sapa nak ajak ayu g jenjalan???
dapat 2,3 hari pun jadi la...
huhuhuhu....:(

PENANTIAN 2 HARI LAGI YANG PENUH SABAR!


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

alin alias said...

jom nak bawak ayu jenjalan, tapi ayu support, jom gi melaka!! haha

-✿Ayu✿- said...

@alin alias
jom2...alin la blanje... hahaha

SyamimiNazifa said...

turun melaka jom :D

::CIK LYNN:: said...

khas untuk ayu....

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/02/nak-tau-sapa-yang-buat-template-aku.html

Firdaus® said...

sabar ea..buat elok2 ye..huu..salam perkenalan..

do follow my blog keyh =)

Anonymous said...

Sebuah blog yang baik

2leep.com