Instagram

Friday, March 16, 2012

kenapa ayu lama tak update???

Selamat pagi....^-^..
ish....awal giler pulak ayu update hari ni kan... hehehe...
sebab dah lama sangat tak usik blog sendiri sebab sibuk sangat dengan all the things...

Part 8 BACC dah mula 2 minggu lepas dah...
ayu dah kembali menjadi student after about 9 months tinggalkan UiTM...
perasaan nak kembali menghadap buku memang MALAS +++
tapi macam mana pun kena hadap jugak la kan...:)

sekarang ayu sangat sibuk dengan jadual kelas yang padat...
lepas ni kena bersedia dengan presentation every week!
kena siapkan case study... group project lagi...!

sem ni dapat 2 group project yang besar!
EXPLORING BANDUNG/JAKARTA 
+
KHIDMAT MASYARAKAT

ayu excited kalau bab nak pegi berjalan tu la...
ekekeke..:)

weekend lepas pegi ...MELAKA!
memang fav place la kan... akhirnya! sebab memang crawling giler nak pegi!
walaupun 2 hari je...huhuhuhu...
till we meet again my dear!

minggu ni tak de k mana-mana...
cuma bertapa dekat dungun ni je...
nak siapkan tempahan blog yang tergendala...!
sory guys... line internet dekat sini sangat LEMBAP!!!!
 tapi ayu try my best untuk siapkan... yep!

i've to go...
tak de ape dah nak bagitahu... bukan retis pun... heheheh...:)
but lately... i feel something...
feel less important... feel been ignored!
feel... 
EVERYTHING IS NOT RIGHT!!!!!!!!!!!!!!!



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

Pena Lusuh said...

caiyok.....ayu.....

Pena Lusuh said...

caiyup ayu....

::CIK LYNN:: said...

chaiyok2!! sma la kita..bz sgt skrg ni...huhu...

besnya kalu dpt p bandung tu...hehe

2leep.com