Instagram

Tuesday, February 04, 2014

New product by Dunia Ayu IThank You TAGI

Ayu nak introduce new product that is Thank You TAG!
macam excited lebih je kan. 
 ni first produk yang ayu dah hasilkan untuk engagement kawan ayu dekat Pasir Mas, Kelantan minggu lepas. 200pcs thank you tag dengan scallop tepi . Ayu guna scallop punch 2" yang Ayu beli dekat Tropicana City Mall. Punya la jauh nak cari scallop punch ni dengan harganya yang agak erghhh la jugak nak kuar duit tu. Tapi tutup mata je la bayar sebab fikir nanti boleh buat modal and untuk guna sendiri jugak... :)

Boleh PM ayu untuk detail harga atau nak mintak Ayu design.
Ayu boleh design for FREE!

Contact : https://www.facebook.com/tuanayu88
          https://www.facebook.com/pages/Dunia-Ayu/290797004276214

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

merahitujambu said...

dh buat produk ye.good luck tau.. =)

Ayu Zulkifle said...

Salam.. Jom singgah http://ayuzulkifle.blogspot.com/
=)

2leep.com